Besplatni sertifikovani seminar "Osnove Su Jok terapije" terapije za svakoga, 09 i 10 mart 2018 ( 5 šk.časova)

Su Đok (Su Jok) terapiju, metod lečenja delovanjem na šaku i/ili stopalo, možemo svrstati među najbolje metode samopomoći koji su danas poznati, a glavne vrline Su Đok terapije su: visoka efikasnost, apsolutna neškodljivost primene, univerzalnost metode i jednostavna primena Tema: (osnovni korespondenti sistemi na šakama i stopalima)

Beograd:  petak 09. 03. 2018.   od 15 – 19.30h

                                   Novi Sad:  subota 10. 03. 2017.   od 10 – 14.30h

Predavač: Prof. Vera Djordjević, licencirani Medjunarodni predavač Su Jok terapije

 Prijave su obavezne i u toku je prijavljivanje za navedene gradove

Posle odslušanog seminara uručivanje posebnih sertifikata sa likom prof. Park Jae Woo-a

 UČEŠĆE NA OVOM SEMINARU JE MOGUĆE ISKLJUČIVO PRIJAVOM PREKO E-MAILA

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , verasujok@ gmail. com

U skladu sa idejom autora Su Jok terapije (terapija na korespodentnim sistemima na šaci i stopalu), prof. Park Jae Woo-a, (1942-2010), da zdravlje treba da pripada svim ljudima sveta,  Balkan Su Jok Therapy Center, kao i sve ostale grane  Medjunarodne Su Đok Asocijacije (ISA), u celom svetu  održavaju besplatne seminare namenjene najširoj populaciji tokom marta 2018.g.

Autor Su Đok terapije Prof.  Park Jae Woo-u, nas je kroz metode održavanja zdravlja naučio kako da se odnosimo prema životu i znanjem nas uverio da bezuslovno verujemo Tvorcu. Za to mu dugujemo neizmernu zahvalnost

Kada čovek dospe u tešku situaciju, obično on sam traži puteve izlaska iz nje, aktivno se bori i pobedjuje. Zašto onda prema svom zdravlju  imamo tako pasivan stav? Zašto, kada se razbolimo, postajemo sasvim bespomoćni i oslanjamo se samo na lekara? Svaki čovek treba da poznaje efikasan sistem samoizlečenja, kako bi u teškom trenutku mogao da pomogne i sebi i ljudima iz svog okruženja.

Su Đok (Su Jok) terapiju, metod lečenja delovanjem na šaku i/ili stopalo, možemo svrstati među najbolje metode samopomoći koji su danas poznati, a glavne vrline Su Đok terapije su:

Visoka efikasnost

 Pri pravilnoj primeni, izražen efekat često nastupa već kroz nekoliko minuta, ponekad i sekundi.

Apsolutna neškodljivost primene

Ovaj sistem za lečenje nije stvorio čovek nego sama Priroda (čovek ga je samo otkrio). U ovome leži objašnjenje njegove snage i neškodljivosti. Stimulacija korespondentnih tačaka dovodi do izlečenja.

 Univerzalnost metode

Pomoću terapije Su Đok može se isceliti bilo koji deo tela, bilo koji organ, bilo koji zglob. Metod je dostupan svakome. U terapiji Su Jok, naučeno nije potrebno da pamtimo jer ono što se uči napamet - lako se zaboravlja. Na seminarima Su Đok terapije, principi se spoznaju na logičannačin pa ih tako spoznate primenjujemo celog života

Jednostavna primena

Vaša šaka i vaše znanja su uvek sa vama, a odgovarajući instrument za izvođenje Su Đok terapije ćete uvek sa lakoćom naći.Sve do pojave Su Đok terapije nije postojao metod kojim je moguće ovladati na način u kome ovladavanju znanjem vi aktivno učestvujete. 

Sve inrormacije Marija Bralović, mob: +381 63/ 60 37 47;

                                                                                      Marija Bralović

Predsednik

      Balkan Su Jok Therapy Association